rommelmarkt

Rommelmarkt – 26 maart 2021

Groepsnieuws

Als de corona maatregelen het toestaan organiseert Scouting Brigitta op zaterdag 26 maart 2020 van 10.00 tot 15.00 uur haar grote rommelmarkt om de clubkas te spekken. Wij nodigen u dan ook van harte uit een kijkje te nemen of er tussen onze ‘rommel’ voor u wellicht pareltjes zitten. De rommelmarkt vindt plaats in ons clubhuis ‘De Krocht’ aan de Eemstraat 56 te Haarlem.

Op onze rommelmarkt vind u altijd een groot assortiment aan bruikbare spulletjes klaar om zich aan een tweede (of derde) eigenaar te hechten. Van speelgoed tot elektronica en van glaswerk tot kleding.

Heeft u zelf oude spullen liggen die een tweede ronde mee kunnen? Deze kunt u vrijdag 25 maart tussen 18.00 en 21.00 uur inleveren bij ons clubhuis. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Cherelle via 06-30866881

Uw vraag kunt u ook hieronder invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.