Sponsoren

Laten we er geen doekjes omheen winden: het Schoterboshuis is een ambitieus plan.
Bij het maken van het PvE zijn we uitgekomen op ruim €750.000,-, maar daar zit dan ook alles bij in, van de kosten voor verplicht bodemonderzoek tot aan de schroefjes in een raamkozijn. Doordat veel kosten nog ongewis zijn, zijn we bij de berekening uitgegaan van gebruikelijke vaste percentages. Het bedrag ligt uiteindelijk iets lager dan de richtlijn van Scouting Nederland. Het zal hopelijk nog flink dalen, bijvoorbeeld als we van oud bouwmateriaal gebruik kunnen maken (= duurzamer en goedkoper). En als we veel zelf kunnen doen. Maar ook dan moeten we vaststellen dat een nieuw clubhuis hoe dan ook veel geld kost.

Daarom zijn we opzoek naar sponsors. Sponsoren kan op verschillende manieren: in geld of in naturaSponsoring in natura kan in de vorm van het leveren van (tweedehands) bouwmateriaal en/of diensten. Wil je weten wat we nodig hebben? Kijk dan in onze OOGSTLIJST.

Desgewenst zullen wij je in overleg tegenprestatie voorstellen. Wij kunnen bijvoorbeeld de bedrijfsnaam of logo op deze website of in onze nieuwsbrief plaatsen, of voor een persbericht zorgen.

Zie je het helemaal zitten om het nieuwe gebouw van Scouting Brigitta te sponsoren, of ken je een bedrijf dat hier wellicht in geïnteresseerd is, dan kan je vrijblijvend contact opnemen met het stichtingsbestuur via onderstaand contactformulier.