Sponsoren

Laten we er geen doekjes omheen winden: het Schoterboshuis is een ambitieus plan.
Bij het maken van het PvE zijn we uitgekomen op ruim €750.000,-, maar daar zit dan ook alles bij in, van de kosten voor verplicht bodemonderzoek tot aan de schroefjes in een raamkozijn. Doordat veel kosten nog ongewis zijn, zijn we bij de berekening uitgegaan van gebruikelijke vaste percentages. Het bedrag ligt uiteindelijk iets lager dan de richtlijn van Scouting Nederland. Het zal hopelijk nog flink dalen, bijvoorbeeld als we van oud bouwmateriaal gebruik kunnen maken (= duurzamer en goedkoper). En als we veel zelf kunnen doen. Maar ook dan moeten we vaststellen dat een nieuw clubhuis hoe dan ook veel geld kost.

Daarom zijn we opzoek naar sponsoren. Sponsoren kan op verschillende manieren. Er kan door bedrijven een financiële bijdrage geleverd worden of door het sponsoren van materialen of diensten.
In overleg kunnen we hier een tegenprestatie tegenover zetten door bijvoorbeeld de bedrijfsnaam of logo op deze website of in onze nieuwsbrief te plaatsen.

Ziet u het helemaal zitten om het nieuwe gebouw van Scouting Brigitta te sponsoren of weet u een bedrijf dat wellicht is geïnteresseerd, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met het stichtingsbestuur via onderstaand contactformulier.