KABOUTERS

De kabouters zijn meisjeswelpen van 7 tot 11 jaar. Elke zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur beleven zij geweldige avonturen in de Jungle, met Mowgli, Kaa en nog veel meer Jungleboekfiguren.

De kabouters vormen samen een horde en zijn verdeeld in nesten: groepjes van ongeveer zes meisjes. Tijdens de opkomst bezoeken zij verschillende gebieden van de jungle en kunnen zij hun hart ophalen met leuke spelletjes en activiteiten.  De nesten wonen met elkaar in hetzelfde gebied van de Jungle. De kabouters spelen vaak met hun nest, maar er worden ook activiteiten met alle meisjes samen gedaan.

Kleding

De kabouters dragen een groene blouse, net als de esta’s en welpen. Behalve de gebruikelijke tekens van de groep en de speltak, hebben zij op de mouw hun nestteken. Verder dragen ze hun groepsdas en hebben ze een blauwe broek aan. Wat voor blauwe broek dat moet zijn? Een spijkerbroek die lekker vies mag worden!

Kamp

Ieder jaar gaan de kabouters op kamp. Ze gaan dan een week logeren in een ander clubhuis ergens in Nederland en beleven daar de spannendste avonturen, elk jaar weer rondom een ander thema. Eén ding is altijd hetzelfde: de pret staat steeds voorop! Wil je nóg meer weten over deze gezellige speltak? Loop dan na afloop van de opkomst binnen of stuur een mail naar de leiding.

Leidingteam

Katja Hoogzaad

Doortje (teamleider)

Graziella Del-Tin

Hollie

Noa Peschar

Marala

Brechtje Heermans

Naga

Tessa Jansen

Chua