Sparen voor de AH sportvouchers

Altijd eens scouting willen uitproberen? Spaar dan nu voor de AH sportactie vouchers

Sparen voor 3 keer gratis meekijken bij scouting

Hoe werkt het?

Goed om te weten:
– Vanaf  maandag 17 september t/m zondag 30 september 2018 bij elke boodschap een AH Sportvoucher. Elke sportvoucher is 2 keer gratis sporten waard. Met deze AH Sportvoucher kunnen klanten een gratis proefles boeken bij de deelnemende sportclubs via www.ahsportactie.nl.
– De proeflessen kunnen worden geboekt van 17 september t/m 25 november 2018.
– Bij onze activiteiten hoeft niet bijbetaald te worden. Iedereen is welkom.

Zo werkt het:
Ga naar www.ahsportactie.nl en zoek tussen de sportactiviteiten naar een sport die bij jou past en selecteer de gewenste datum en tijd. Je kunt zoeken in jouw omgeving en op de gewenste sport. Maak een profiel aan of log in met uw eerder aangemaakte profiel, vul de unieke actiecode in die achterop de AH Sportvoucher staat (verkrijgbaar bij de kassa in de Albert Heijn winkel bij elke transactie, zolang de voorraad strekt). Als jouw profiel is geactiveerd kun je de gekozen sportactiviteit boeken. Nadat je een sportactiviteit hebt geboekt ontvang je een bevestigingsmail. De sportactiviteiten die je boekt via de site www.ahsportactie.nl zijn gratis. Tenzij er een eigen bijdrage door de sportclub wordt gevraagd voor bijvoorbeeld huur van materialen. Wanneer dit het geval is wordt dit aangegeven bij het boeken van de sportactiviteit. Bij de sportclub toon je jouw bevestigingsmail waarna je kunt deelnemen aan de sportactiviteit. In de bevestigingsmail staat waar je moet zijn, wie jouw trainer of contactpersoon is en wat je verder moet meenemen.

Hoe werkt zoeken en boeken?
Stap 1. Zoek wat je leuk vindt, bij jou in de buurt.
Stap 2. Maak een sportprofiel aan en vul hier je gegevens en je sportcredit in.
Stap 3. Boek een scoutingactiviteit.
Stap 4. Beleef sportplezier bij de Scouting Brigitta
Stap 5. Ga nog vaker en neem je vrienden en familie mee!